Blauwe Bessen Smoothie - Euthalia Verzorging & Wellness
ontspannen@euthalia.nl

Blauwe Bessen Smoothie

Kom genieten bij Euthalia Verzorging & Wellness met een heerlijke Bosbessen Smoothie.

HEERLIJK BOSBESSEN SMOOTHIE.

Maakt u gebruik van een van onze faciliteiten Sauna zwembad jacuzzi of heeft u net een heerlijke behandeling of massage gehad? Het is dan belangrijk uw vochthuishouding op peil blijft. Naast genoeg vocht tot u te nemen om o.a. de afvalstoffen af te voeren is het net zo belangrijk dat er weer voldoende voedingsstoffen in uw lichaam aanwezig zijn. Ook is het op peil houden van de bloedsuikerspiegel van groot belang. De Bosbessen smoothie van Euthalia Verzorging & Wellness heeft precies wat u lichaam nodig heeft. Bovendien is het ook nog eens een fantastische sensatie voor uw smaakpapillen.

Euthalia-Verzorging-en-Wellness-Verse-Blauwe-Bessen-Puur.jpg

EEN BRON VAN VITAMINE K

Met een blauwe bessen smoothie krijgt u 38% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine K binnen. Van alle 13 vitamines die er zijn, is vitamine K de minst bekende. Dat terwijl juist déze vitamine wetenschappelijk bewezen verjongende eigenschappen heeft. Zo brengt vitamine K uw kalkhuishouding in balans. En dat ziet u aan de buitenkant. Een ontregelde kalkhuishouding versnelt namelijk het verouderen van uw huid, onder meer door het verkalken van elastinevezels. En het zijn de elastinevezels die uw huid mooi soepel houden. Dit maakt de blauwe bessen smoothie tot een echte mooimaker.

Zuivere Biologische ingrediënten

Geen of weinig suiker. Naast de natuurlijk biologische ingrediënten gebruiken wij bijna geen toegevoegde suikers maar zorgen alleen de zoete eigen suikers van de blauwe bessen ervoor dat de heerlijke Bosbessen Smoothie van Euthalia Verzorging & Wellness lekker zoet is van zichzelf.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn smoothie krijg Tijdens uw bezoek bij Euthalia Verzorging & Wellness kunt u vooraf, tijdens en na uw wellness bezoek een order plaatsen bij een van onze medewerkers. Afhankelijk van de hoeveelheid en soort bestelling is de tijd die nodig is tot het bereiden ervan, variabel. Ondanks wij alles vers bereiden met natuurlijke ingrediënten hebben wij uw smoothie in een mum van tijd voor u bereid en uitgeserveerd. Bij Euthalia verzorging & Wellness hoeft u dus niet lang te wachten op uw bestelling en bent u verzekerd van een 100% puur en zuiver product.