FAQ Veel Gestelde Vragen - Euthalia Verzorging & Wellness
ontspannen@euthalia.nl

Wij hebben het antwoord op de meest gestelde vragen

We bieden een breed scala aan diensten, waaronder massages, sauna, jacuzzi, Wellness beleving(en), gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, manicure, pedicures, yogasessies en meer. Kijk op onze website of neem rechtstreeks contact met ons op voor een gedetailleerde lijst met diensten en prijzen. Ook voor kleine groepen hebben wij leuke kortingen.

Reserveren kan online via onze website of door te bellen naar onze receptie (088 8884888). Wij raden aan om vooraf te reserveren, vooral voor populaire tijden of specifieke behandelingen.

We raden u aan om comfortabele kleding mee te nemen voor geboekte behandelingen. Voor de Wellness kunt u zelf handdoeken e.d. meenemen ,aar het is ook mogelijk om tijdens uw bezoek (tegen meerprijs) gebruik te maken van onze badjassen, handdoeken en slippers. Het voordeel is u er niet mee hoeft te schouwen en u het niet hoeft te wassen. Zelf eten en/of drinken meenemen is niet toegestaan.

Als u 10 minuten van te voren aanwezig bent kunt u nog even wat bij ons drinken om vervolgens het gereserveerde af te nemen. Bent u later dan is afgesproken is het fijn u het even laat weten zodat wij kunnen wachten op uw komst.

Indien u een reservering maakt bij Euthalia Verzorging & Wellness kunt u gebruik maken van de rustruimte, welke ingericht om tot rust te komen. Zowel voor als na uw behandeling.

Verder kunt u gebruik maken van de douches, schubzout, shampoos en crème spoeling.

Ook mag u (in overleg) gebruik maken (bij beschikbaarheid) van de sauna en het zwembad.

Het kan natuurlijk onverhoopt voorkomen dat u verhinderd bent om op het afgesproken tijdstip aanwezig te zijn. Zoals u zult begrijpen treffen wij voorbereidingen voor u en rekenen wij dan ook op uw komst.

U kunt uw afspraak tot voor 24 uur annuleren, echter binnen deze periode zijn wij genoodzaakt uw gehele reservering door te berekenen.

U bent van Harte welkom bij Euthalia Verzorging & Wellness voor een uniek bezoek bij on kleinschalige Wellness. Wij bieden een uniek concept aan, namelijk All-Inclusief. Zo maakt u voor de tijd welke u wenst gebruik (geheel Privé!) van de Sauna het Zwembad en de (vers gevulde) Jacuzzi. 

Daarbij kunt u gratis gebruik maken van onze behandel stoelen in de rust ruimte. Natuurlijk is een echte Behandeling veel fijner en effectiever. We bieden u meer dan 40 Behandelingen aan! Welkom

Het gebruik van mobiele telefoon is toegestaan. Het is immers privé. Dus ook het nemen van foto’s. Wij gaan er vanuit u de privacy en rust van anderen respecteert,  zoals anderen u ook respecteren. 

Ja, iedereen is welkom Bij Euthalia Verzorging & Wellness. Wel hebben we huisregels opgesteld. Lees onze Huisregels. Verder dient ieder gezond te zijn. Minder geschikt voor mensen die minder valide zijn in verband met een wat smalle toegang.

Wilt u bij Euthalia Verzorging & Wellness komen genieten zonder andere badgasten tegen te komen? Dan is dat bij ons mogelijk. Bij uw reservering zijn alle faciliteit(en) speciaal voor u privé! Het personeel zal beschikbaar zijn tijdens uw verblijf om u van dienst te zijn en om in te grijpen bij calamiteiten voor uw en onze veiligheid. Wij komen niet onaangekondigd binnen tenzij er een noodgeval is of u gebruik wilt maken van onze service. U kunt het personeel oproepen met een belletje naast de jacuzzi. Er is in het wellness gedeelte geen cameratoezicht.

De ruimte heeft u geheel privé zodat u zich daar kunt om/uit kleden. Wilt u toch een afgesloten ruimte kan dat op het toilet op de begaande grond alwaar u zich kunt om/uit kleden . Er is een spiegel en er is een föhn aanwezig. 

Als u 24 uur voor aanvang (begintijd boeking) van uw gemaakte reservering aan ons doorgeeft wordt de (aan)betaling bewaard tot een volgende sauna bezoek. Bij een annulering minder dan 24 uur verliest u uw (aan)betaling.

Zo vaak als U wilt. Er zijn geen specifieke aanbevelingen voor hoe vaak u per week naar de sauna mag gaan, aangezien dit afhankelijk is van de individuele gezondheid en voorkeur. Sommige mensen kunnen een saunabezoek elke dag aan, terwijl anderen slechts een paar keer per week kunnen verdragen.

Als u gezondheidsproblemen hebt of onder medische behandeling bent, is het verstandig om eerst overleg te plegen met je arts voordat je begint met saunabezoeken. Dit geldt ook voor zwangere vrouwen, mensen met hart- en vaatziekten, hoge bloeddruk of bepaalde huidproblemen.

Veel mensen ervaren het als een grote drempel: naakt zijn in het bijzijn van anderen. Hoewel er bij veel openbare sauna’s ook badkledingdagen worden aangeboden, kan het onwennig blijven. Dit is dan ook het grote voordeel van een privé sauna: U kunt ongestoord genieten en hebt volledige privacy. U huurt met uw eigen gezelschap een volledige saunaruimte af en hierdoor hoef u geen vreemden (of erger: bekenden) tegen het lijf te lopen. Dat is wel zo prettig!

Even echt tijd voor elkaar met uw partner, kom dan bij ons een luxe privé sauna met jacuzzi en zwembad huren. Dat kan al vanaf 2 uur voor een paar tientjes per persoon.

Geen gekwebbel van andere gasten om je heen, geen afleiding en of je nou wel of geen badkleding wil dragen. In je eigen luxe privé sauna bepaalt U zelf hoe u wilt genieten van een paar uur wellness.

of stel uw vraag via onderstaand formulier: