Telefoon

088 8884888

Email

info@euthalia.nl

Openingstijden

Ma-Zo: 8:00 t/m 23:00 uur

Euthalia Verzorging & Wellness beschikt naast al haar faciliteiten zoals Zwembad, Jacuzzi, Hamam en behandelruimte ook over een kleinschalige luxe privé sauna welke door groepen van 2 tot 12 personen gebruikt kan worden.

Privé Sauna

U bepaalt namelijk zelf met wie u eventueel het gehele complex bezoekt. Wij reserveren Uw verblijf en dragen er zorg voor dat u geen anderen badgasten ontmoet. Helemaal Privé, heerlijk met Zwembad en als extra optie een heerlijk warm bubbelbad (met vers water gevuld). Alles conform RIVM Richtlijnen (Covid-19 Proof)

Euthalia-Wellness-Verzorging-Zwembad
Euthalia-Wellness-Verzorging-Zwembad

Het gehele complex bevindt zich binnen een voormalige woning, waarbij het souterrain is omgetoverd tot een Wellness Centrum.

Liever Alles? Zwembad, Sauna en Jacuzzi?

Binnen voel je de intimiteit van een privé sauna, maar met alle voorzieningen van grotere openbare sauna’s. U kunt gratis en onbeperkt gebruik maken van scrubzout, shampoo, conditioner en een heerlijk warm zwembad zonder (actief)chloor of zout; een weldaad is voor uw huid (ook zeer geschikt voor mensen met een gevoelige huid die normaal gesproken in die omstandigheden niet kunnen zwemmen.)

uthalia-Wellness-Verzorging-Mooi-Zwembad
Euthalia Wellness en Verzorging met Mooi Zwembad

Ook heeft Euthalia Verzorging & Wellness een altijd (op verzoek) met schoon water gevulde 4-persoons whirlpool.

Een wereld van Rust, Luxe en ontspanning!

Euthalia Verzorging & Wellness is er ook voor iedereen die bijvoorbeeld wegens schaamte, geloofsovertuiging of andere redenen geen openbare sauna wil bezoeken. U heeft de mogelijkheid een dagdeel, of langer, privé gebruik te maken van al onze faciliteiten. Zo treft u geen andere badgasten in de gereserveerde periode aan. Behoudens het personeel van Euthalia Verzorging & Wellness (welke u compleet verzorgt en toezicht houdt op veiligheid en hygiëne) heeft u de mogelijkheid het gehele complex of een deel van de ruimte privé te reserveren. Heerlijk Rustig dus!

Helemaal Privé maar wel met een paar huisregels.

Wel of geen badkleding

Maar ook als u de drukte van de grotere complexen niet meer kunt waarderen, een romantisch uitje met uw partner zoekt, of met vrienden/vriendinnen rustig van de faciliteiten wilt genieten met of zonder een fijne behandeling, dan bent u bij ons van harte welkom. U bepaalt zelf of u wel of geen badkleding draagt. Mocht u geen gebruik maken van een privéboeking dan kunt u badgasten aantreffen met of zonder badkleding (z.g. gemengd) behoudens op de donderdagen.

Elke Donderdag Badkledingdag.

Speciaal voor onze gasten welke niet privé boeken (n.m.l. bij privé, bepaalt u dat namelijk helemaal zelf, er zijn immers toch geen andere badgasten) is er elke donderdag badkledingdag (met 50% korting bij tweede persoon) bij Euthalia Verzorging & Wellness.

Ontdek onze unieke wellness en dompel uzelf onder in een wereld van rust, luxe en ontspanning!

Laat een reactie achter

0
    0
    Bestelling(en)
    Geen Bestelling(en)Naar Reserveren