Nieuw Marokfood bij Euthalia Verzorging en Wellness - Euthalia Verzorging & Wellness
ontspannen@euthalia.nl

Nieuw Marokfood bij Euthalia Verzorging en Wellness

Nu ook Heerlijk eten bij Euthalia

Kom naast genieten van onze heerlijke faciliteiten ook onze nieuwe keuken proeven. Originele Marokkaanse recepten vanuit een Tajine met kruiden speciaal opgehaald uit Fes (Marokko). Eet smakelijk!

Het is (weer) weer voor de Sauna!

In alle rust en privacy genieten van de Sauna zonder gestoord te worden door andere badgasten. Met groot zwembad om af te koelen, twee stort douches en een heerlijke jacuzzi.

Wij hebben ook een keuken waarbij we de lekkerste dingen voor u kunnen toveren. Maar ook verkoelende drankjes of een (warme) chocomelk.

U kunt gebruik maken van de lounge of de heerlijke ligbedjes aan het zwembad.

Heeft u liever een All-inclusief Arrangement van 3 uur lang, waarbij u gebruik kunt maken van alle faciliteiten, met onbeperkt koffie, thee, scrubzout, shampoos en conditioner, kijk dan hier.

Wel eens gegeten uit een Tajine?

Een Tajine, welke zelf door Marokfood laten maken in Marokko is iets heel bijzonders. Doordat de smaak en de vitaminne bewaard blijven tijdens het gaar proces, proeft u het verschil. Maak zelf uw eigen eten middels onze workshops. Echt een aanrader!

Doe mee met de Workshop

Zelf uw eigen eten bereiden onder begeleiding van chef-kok Manal. Met originele Marokkaanse kruiden zelf geïmporteerd uit Marokko. Kijk voor meer informatie op de website www.marokfood.nl