Telefoon

088 8884888

Email

info@euthalia.nl

Openingstijden

Ma-Zo: 8:00 t/m 00:00 uur

Hoi ik ben Djamila en vandaag heb ik mijn een behandeling “TOTALE LICHAAMSMASSAGE” gegeven bij Euthalia Verzorging en Wellness.

Mijn Ervaring van vandaag:

Altijd fijn om gasten tevreden te zien. Heel leuk om te doen en de gast was ook erg tevreden. Nadien ik de nodige voorbereidingen had getroffen en de massageolie had voorverwarmd heb ik wat relaxte muziek opgezet. Mijn gast kwam 10 minuten eerder zodat ik ruim de tijd had uit te leggen wat de behandeling inhield. Nadien de gast heerlijk uitgebreid had gedoucht, ben ik begonnen met de TOTALE LICHAAMSMASSAGE.

Euthalia-TOTALE LICHAAMSMASSAGE-djamilla
Euthalia-TOTALE LICHAAMSMASSAGE-djamilla

Bij ons kunt u heerlijk Relaxen en tevens gebruik maken van onze 100% verantwoorde fruit en groente Smoothies. Voor meer informatie kunt u kijken op Euthalia Verzorging & Wellness Eten & Drinken.

“Sana in Corpore Sano”

Lichaam & Geest één.
Naast ons ruime aanbod lichamelijke behandelingen kunt u bij  Euthalia Verzorging & Wellness ook terecht voor een goed gesprek!

Mogen wij u binnenkort begroeten?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen Berichten