Wellness Privé - Euthalia Verzorging & Wellness
ontspannen@euthalia.nl

Wellness Privé

Geen zin in zwetende lijven, geklets of loerende ogen van onbekenden? Dan hebben wij voor u de oplossing. Onze privéspa in Deventer kunt u Geheel Prive Reserveren voor u Alleen, met z’n tweeën of met een groep. Vanaf 2 uur te reserveren maar het meest gangbare is 3 uur of meer. 

Euthalia-Verzorging-Wellness-Dagje-Prive-Zwemmen

Volledige privacy: ongestoord genieten

Veel mensen voelen zich ongemakkelijk zonder kleding in het bijzijn van anderen. Hoewel er bij veel openbare sauna’s ook badkledingdagen worden aangeboden, kan het ook hier onzekerheid oproepen. Zeker in natte badkleding. Het grote voordeel van Volledige Privacy is dat u ongestoord kunt Genieten. Dit is dan ook hét grote voordeel van onze privé Accommodatie, Euthalia Verzorging & Wellness.

Euthalia-Verzorging-Wellness-All-Inclusief-Zuivere-Massage-Behandelingen

Uw Bezoek is volledig naar uw eigen wensen aan te passen

Uw verblijf bij Euthalia Verzorging & Wellness is niet zomaar even een bezoek. Het is een hele bijzondere ervaring waarin wij het u volledig naar de zin maken. Zo heeft u zelf de mogelijkheid uw programma geheel aan te passen zoals u het wilt! Tijdens het boeken van uw bezoek heeft u heel veel opties om uw verblijf onvergetelijk te maken. Graag tot gauw!

Geen drukte of lange wachttijden

Bij openbare sauna’s is het vaak ontzettend druk en staat u in de rij om gebruik te mogen maken van de faciliteiten. Daar heeft u toch  geen zin in? Als u heeft besloten (net als velen die u voorgingen) om een bezoek te brengen aan Euthalia Verzorging & Wellness maakt u online of telefonisch een reservering. Daar kunt u aangeven wanneer u wilt komen en hoe lang u wilt blijven. Wij maken dan alles in orde zodat wanneer u arriveert, het genieten meteen kan beginnen.