Cadeaubon - Verzorging & Wellness Privé

ontspannen@euthalia.nl

Cadeaubon Euthalia Verzorging & Wellness.

Geniet van wellness belevenissen waar u (of degene die u deze cadeaubon aanbiedt) altijd al van gedroomd heeft, met de cadeaubon c.q. giftcard van Euthalia Verzorging & Wellness.

SKU: EU2020/WKB0021

Cadeaubon Euthalia Verzorging & Wellness.

Leuk om te geven of te ontvangen. Maar u kunt ook uzelf verwennen. Geniet van wellness belevenissen waar u altijd al van gedroomd heeft met de cadeaubon van Euthalia Verzorging & Wellness. Diegene die deze cadeaubon ontvangt heeft de keuze uit tal van belevenissen bij Euthalia Verzorging & Wellness. Van een heerlijke beauty behandeling of een ontspannen dagje naar de sauna met een goed gesprek tot een All-inclusief Arrangement met zwembad, sauna en jacuzzi.

  • Een tegoed (€10 – €250)
  • Te besteden bij Euthalia Verzorging & Wellness
  • Bijvoorbeeld een Dagje Sauna, Beautymoment of een Wellness Beleving
  • Meer dan 50 Wellness belevenissen om uit te kiezen
  • Eventueel restsaldo blijft op de cadeaubon staan en bij een grotere besteding is bijbetalen mogelijk
  • Meteen verstuurd via email of af te halen bij onze vestiging* (op afspraak) in leuke cadeau verpakking.

Ontsnap even aan de dagelijkse drukte en laat u onderdompelen in de rustgevende oase van een sauna. Relax in het bubbelbad, droom even weg in de rustruimte en geniet vooral van de warmte! Verras uw dierbare of een bekende en uzelf met deze cadeaubon en beleef samen een heerlijk ontspannen dagje uit voor twee.

* Indien u de cadeaubon wilt afhalen en persoonlijk wilt overhandigen vul dan het e-mailadres “Cadeaubonafhalen@euthalia.nl” in zodat wij deze voor u kunnen klaarleggen.

Ook Relaxt ....