Mango Smoothie - Euthalia Verzorging & Wellness
ontspannen@euthalia.nl

HEERLIJK MANGO SMOOTHIE.

Kom genieten bij Euthalia Verzorging & Wellness met een heerlijke Mango Smoothie daarbij.

Maakt u gebruik van een van onze faciliteiten Sauna zwembad jacuzzi of heeft u net een heerlijke behandeling of massage gehad? Het is dan belangrijk uw vochthuishouding op peil blijft. Naast genoeg vocht tot u te nemen om o.a. de afvalstoffen af te voeren is het net zo belangrijk dat er weer voldoende voedingsstoffen in uw lichaam aanwezig zijn. Ook is het op peil houden van de bloedsuikerspiegel van groot belang.

De mango smoothie van Euthalia Verzorging & Wellness heeft precies wat u lichaam nodig heeft. Bovendien is het ook nog eens een fantastische sensatie voor uw smaakpapillen.

SKU: EU062401022

Mango Smoothie bij Euthalia Verzorging en Wellness

Het is goed voor uw gezondheid (Ogen, botten, stemming) en boordevol aan vitamine C & B11

Euthalia Verzorging en Wellness Verse Mango stukjes
Euthalia Verzorging en Wellness Verse Mango stukjes

Waarom een Mango Smoothie van Euthalia Verzorging & Wellness zo goed is voor u.

Mango’s dragen zorg voor ons lichaam. Daarnaast is het o.a. bijzonder goed voor onze ogen. Het hoge vitamine A-gehalte zorgt ervoor dat ons zicht scherp blijft en dat onze ogen zich goed kunnen aanpassen in donker en schemer.

Portie geluk

Een Mango Smoothie van Euthalia Verzorging & Wellness maakt u blij. Weet u hoe? Dankzij de aanwezigheid van tryptofaan. Want dat wordt in uw lichaam omgezet naar serotonine. Het ‘geluks-hormoon’, wordt wel eens gezegd. Die stof zorgt namelijk voor een blije stemming en maakt dat u zich  gelukkiger voelt. Met een Mango Smoothie van Euthalia Verzorging & Wellness beleeft u extra plezier tijdens uw bezoek.

Mango versterkt botten

Ook rijk in mango’s: vitamine K. Die speelt een belangrijke rol in het hard maken van onze botten. Anders gezegd: een Mango Smoothie van Euthalia Verzorging & Wellness helpt uw beenderen sterker te maken.

Wat is de samenstelling van een Mango Smoothie bij Euthalia

De Mango Smoothie van Euthalia Verzorging & Wellness zijn 100% natuurlijk en bevatten uitsluitend  ingrediënten zonder toevoeging van enige kleur en/of smaakstoffen. 100% puur Smoothie

Vitamines Hoeveelheid / 500g % ADH / 500g
Vitamine B1
0,14 mg
12,75%
Vitamine B2
0,19 mg
12,65%
Vitamine B3
3,345 mg
19,7%
Vitamine B6
595 µg
39,65%
Vitamine B11
215 µg
71,65%
Vitamine C
182 mg
260%
Vitamine E
4500 µg
38,15%
Vitamine K
21 µg
26,25%

 

Mineralen Hoeveelheid / 500g % ADH / 500g
Calcium
55 mg
5,5%
Fosfor
70 mg
8,75%
IJzer
800 µg
5,7%
Kalium
840 mg
27,1%
Magnesium
50 mg
16,65%
Natrium
5 mg
0,25%
Zink
450 µg
3%

Wat is de werking van Mango Smoothie bij Euthalia

De Mango Smoothie van Euthalia Verzorging & Wellness is de ultieme detox vitamine bom. Want deze tropische vrucht geeft onze ogen de nodige rust en verstevigt onze botten. Een mango stoomt je klaar voor elk zwaar karwei. Met bovendien heerlijk sappig, zuurzoet vruchtvlees bij de uitsluitend rijpe mango’s die wij gebruiken.

Werking van de Mango Smoothie bij Euthalia Verzorging en Wellness:

  • Zorgt voor blije stemming
  • Versterkt beenderen in uw lichaam
  • Sappig vruchtvlees en romig van smaak
  • Vol belangrijke vitaminen
  • Reguleert de vochthuishouding
  • Zuurzoet van smaak
  • Mango soigneert je ogen
  • Afvoer van afvalstoffen

Waar komt de Mango vandaan

De mango komt oorspronkelijk uit India, waar zowel vrucht als boom een heiligenstatus hebben. Want slapend onder een mangoboom zou Boeddha aan zijn wijsheid gekomen zijn. Sommigen geloven dat mangobomen wensen vervullen en de vrucht is er een symbool van liefde.

Euthalia Verzorging en Wellness Fairtrade
Onze mango’s zijn Afkomstig uit Midden-Amerika, Zuid-Amerika, Spanje en Israël en wij gebruiken uitsluitend Fairtrade mango’s.

Zuivere Biologische ingrediënten

Geen of weinig suiker. Naast de natuurlijk biologische ingrediënten gebruiken wij bijna geen toegevoegde suikers maar zorgen alleen de zoete eigen suikers van de mango ervoor dat de heerlijke Mango Smoothie van Euthalia Verzorging & Wellness lekker zoet is van zichzelf.

Naast een heel klein scheutje biologische melk (om de mango smoothie) wat romig te krijgen bestaan de bestanddelen uit vruchtvlees van de mango zelf en geschaafd gedestilleerd ijs. De bestanddelen wordt op verschillende snelheden tot een heerlijke homogene massa gemengd zodat er een verkoelende mango smoothie voor u is bereid.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn smoothie krijg

Tijdens uw bezoek bij Euthalia Verzorging & Wellness kunt u vooraf, tijdens en na uw wellness bezoek een order plaatsen bij een van onze medewerkers. Afhankelijk van de hoeveelheid en soort bestelling is de tijd die nodig is tot het bereiden ervan, variabel.

Ondanks wij alles vers bereiden met natuurlijke ingrediënten hebben wij uw smoothie in een mum van tijd voor u bereid en uitgeserveerd.

Bij Euthalia verzorging & Wellness hoeft u dus niet lang te wachten op uw bestelling en bent u verzekerd van een 100% puur en zuiver product.

TIP!
Om uw lichaam helemaal te reinigen en om afvalstoffen uit uw lichaam te halen, zodat u zich weer helemaal  gezond voelt,  bevelen wij de Oosterse hamam aan. Voeg daar nog een heerlijk verkoelende Mango Smoothie aan toe en u bent verzekerd van een reiniging van top tot teen, van binnen en buiten.

Voor meer informatie neemt u contact op met Euthalia Wellness & Verzorging. Ook als u wilt wij rekening moeten houden met bepaalde wensen en/of allergieën. Graag tot ziens!

Ook Relaxt ....